Meer bezoekers naar uw events

Citynavigator

Zorg voor meer bezoekers en bestedingen met dit nieuwe, innovatieve communicatiekanaal.

Citynavigator, hét alternatief voor de NDTRC omgeving, communiceert al uw events op aangesloten schermen en is het perfecte verlengstuk van events zoals die op uw website te vinden zijn. Vertoning conform uw huisstijl, fraai geanimeerd binnen een geautomatiseerd proces, tegen een aantrekkelijk tarief.

Gebruik uw bestaande data

Dankzij de robuuste koppeling met het Open Data Platform van Insiders krijgt de zorgvuldig ondergebrachte event data direct meerwaarde.

Smart Broadcasting zorgt voor geautomatiseerde vertoning van events. Uw toch al druk bezette content manager hoeft hier niets voor te doen.

Het probleemloze Citynavigator platform biedt, tezamen met slimme functies en een volledige ontzorging, realisatie van uw communicatiedoelen en een duidelijke besparing in tijd en kosten.

Extra bezoekers naar events tegen lage kosten en met nauwelijks inspanningen. Wees eerlijk, wie wil dat nou niet?

Een korte en overzichtelijke implementatie

Dankzij slimme keuzes en krachtige tools kent Citynavigator een lean en mean implementatie. Al binnen drie dagen bent u operationeel! De samen met Insiders ontwikkelde functionaliteit zorgt voor een efficiënte ontsluiting van al uw event data. Uitvoerige en dure voorbereiding/implementatie is dan ook niet aan de orde.

Het pakket bestaat uit de volgende onderdelen:

Super eenvoudig CMS

Door vele klanten geroemd vanwege haar gemak. Helpt bij het snel samenstellen van prikkelende programmeringen, passend bij die ene doelgroep. De programmeringen worden vervolgens automatisch gevuld. Geen micromanagement meer dus.

Functies als taggen, direct kunnen croppen, plannen, filters, voorvertoningen en veel meer zorgen er voor dat content management eindelijk leuk wordt.

U krijgt twee accounts voor toegang waarmee u uw content kunt managen, waar ook ter wereld. Daarnaast zorgen wij voor persoonlijke begeleiding, net zo lang als nodig is.

Modules

Het Citynavigator pakket bevat alle modules die u nodig heeft voor het genereren van een perfecte programmering. Dit zijn: Afbeelding, Video en Citynavigator.

Afbeelding

Importeer en toon afbeeldingen, passend bij uw doelgroep, thema of campagne. De cropfunctie zorgt voor perfecte Full HD plaatjes (geen zwarte balken meer!) en met de planmogelijkheden plant u tot op de minuut nauwkeurig. Portrait of landscape? Citynavigator laat altijd de juiste afbeelding zien op het juiste scherm.

Video

Content is king. Het tonen van bij uw campagne passende (YouTube) video's is een fluitje van een cent. Het tonen van een optreden van een muzikant juist vóór de aankondiging van het bezoek maakt een programmering nóg aantrekkelijker.

Citynavigator

Met deze module toont u individuele events of kalenders. Altijd gegenereerd in de huisstijl van uw organisatie.

Passende events selecteert u eenvoudig zelf via filters, locatie en tijden. Citynavigator toont vervolgens automatisch de juiste events op het juiste scherm op het juiste moment. U hebt er geen omkijken meer naar!

Kalender

Maak in een handomdraai kalenders, passend binnen een bepaald thema, categorie of locatie. Het systeem zorgt vervolgens automatisch voor invulling op basis van de opgegeven criteria.

Eenmaal aangemaakt zullen kalenders altijd correcte en up-to-date informatie tonen. Handig!

Event

Zet individuele events in het zonnetje op het volledige scherm zodat er alle ruimte is voor informatie zoals prijs, locatie, datum en tijdstip maar ook een grote afbeelding.

Over indruk maken gesproken...

Support en onderhoud

Ons team ontzorgt uw organisatie zodat u zich kunt concentreren op waar u goed in bent. Dat doen we niet alleen door uw vragen te beantwoorden en storingen op te lossen. We zorgen ook voor updates en - niet te vergeten - doorontwikkeling.

Mocht er een probleem zijn met een player, dan hebt u binnen een paar dagen op onze kosten een nieuwe, mits het defect niet door uw toedoen is ontstaan.

Klanten waarderen onze aanpak want wat blijkt: eenmaal gebruiker, blijft men gebruiker. Ons grootste compliment!

Kosten

We spelen graag open kaart. Onderstaand geeft een helder beeld over de kosten en wat u daarvoor krijgt.

Citynavigator is een op licentie gebaseerde oplossing op basis van een gestandaardiseerd jaarcontract. Na dat jaar wordt het contract automatisch verlengd waarna per maand opgezegd kan worden.

Een licentie voor één scherm kost EUR 35,- per maand, ofwel EUR 420,- per jaar.

Daarnaast eenmalig:

  • Opstartkosten EUR 175,-
  • Huisstijl integratie EUR 175,-

Inclusief is:

  • Een voor uw organisatie ingericht CMS
  • Twee accounts voor content managers
  • Modules: Citynavigator, Afbeelding en Video
  • Taggen, croppen, YouTube import, filters, plannen, Smart Broadcasting, mediabibliotheek
  • Helpdesk, bug-fixes, updates
  • Player kit (met vervanging)
  • Persoonlijke begeleiding

Samenvattend: Factuurbedrag 1e jaar: EUR 770,-. Daarna EUR 420,- per jaar.

Prijzen zijn excl. BTW.

Het best passende scherm en one-stop shop

We adviseren altijd om professionele signage schermen te gebruiken in plaats van consumenten TV's. Weliswaar duurder in aanschaf maar het verschil in kwaliteit en duurzaamheid maakt dat direct goed. Verdere criteria: hoeveel inch? Landscape of portrait? Binnen of buitenscherm? Voor het raam in de zon? Plafond-, wand-, kolom-, kozijn- of hangconstructie? 8, 16 of 24 uur per dag in bedrijf?

We bieden voor elke situatie de best passende schermen, inclusief installatie. Deze one-stop shop benadering is ideaal; u hebt voor alle onderdelen nog maar met één leverancier te maken. Geen kastje-naar-de-muur ellende voor u.

Dankzij de samenwerking met een gespecialiseerde partij kunnen wij een uiterst interessant aanbod doen:

Een professioneel Samsung 50" signage scherm met muurbeugel en installatie waar dan ook in Nederland (m.u.v. de eilanden) voor slechts eenmalig EUR 1.350,-.

Aanbieding uitsluitend in combinatie met afname van een licentie Citynavigator.

Mail John Bax of bel 06 4644 5840 om te profiteren van dit aanbod of vragen hieromtrent.

Bent u ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Vraag gratis demo aan

of neem direct contact met ons op!

Citynavigator

Meer bezoekers naar uw events

Ultiem promotie hulpmiddel. Fraai en conform huisstijl events promoten op schermen groot of klein.

Gebruik reeds bestaande data
Compleet dus direct aan de slag
Bespaar waardevolle tijd

Bent u ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Vraag gratis demo aan

of neem direct contact met ons op!