We gaan weer open!

Probeer nu 30 dagen het slimste narrowcasting platform

Deze keer een extra warm welkom voor uw bezoekers

Langzaam maar zeker gaat de wereld weer open en dat geldt wellicht ook voor uw bibliotheek, winkel, hotel, museum, theater, sportschool, bedrijf of gezondheidspraktijk. Hoe fijn is het dan om uw gasten weer in uw organisatie te mogen verwelkomen.

En u wilt uw bezoekers deze keer wellicht een extra warm welkom heten, de omstandigheden waren immers uitzonderlijk. En juist daar kan Social Screens, het slimste narrowcasting platform, bij helpen. Bovendien maken we dit nu extra laagdrempelig mogelijk.

Probeer nú Social Screens, het kost niets en het verplicht u tot niets.

Waarom Social Screens?

Social Screens laat zich nauwelijks met andere narrowcasting oplossingen vergelijken. Gebaseerd op nieuwe concepten is én blijft Social Screens het slimste platform. Zo heeft Social Screens het meest intuïtieve CMS van de hele narrowcasting markt. En wat te denken van Smart Broadcasting? Met deze unieke functie is er geen micro-management meer; Social Screens vult ZELF de programmeringen in! En dan hebben we de Corona module en de live-stream module nog niet eens genoemd...

Wat houdt de actie in?

We zorgen voor een compleet pakket:

  • Een op uw organisatie ingericht CMS inclusief alle modules
  • Toegang met één of meerdere accounts
  • Een complete playerkit
  • Ondersteuning bij de initiële opstart, daarna telefonische begeleiding
  • Een template met uw eigen logo
  • Een uiterst aantrekkelijk voorstel voor na de pilot

Ja, ook ik wil kennismaken met Social Screens

Vul onderstaand formulier in om van deze actie gebruik te maken.

Actievoorwaarden

Nadat wij uw inschrijving accepteren ontvangt u inloggegevens waarmee u een maand lang gratis toegang krijgt tot het Social Screens CMS. Ook ontvangt u een player kit op het door u aangegeven adres. U zorgt zelf voor een Full HD scherm met HDMI ingang en internettoegang voor de player. De actieperiode van 30 dagen gaat in op het moment van aansluiten van de player maar zal nooit langer duren dan 6 weken na het opsturen van de player. Na afloop retourneert u de player. Raakt de player kwijt of defect dan dient u de kosten voor vervanging te vergoeden. Een organisatie kan slechts één keer deelnemen. Bestaande gebruikers van Social Screens zijn uitgesloten van deelname. Deze actie eindigt op maandag 12 juli en verplicht u tot niets.